Home    Printers   Laserprinters  DCP-1610W Compacte all-in-one draadloze zwart-witlaserprinte
DCP-1610W Compacte all-in-one draadloze zwart-witlaserprinte

DCP-1610W Compacte all-in-one draadloze zwart-witlaserprinte


4 in 1 - Netwerk laserprinter 30 ppm - flatbed copier - kleurenscanner - fax - Wireless148.99

€ 99.00

Kortingsschema:

  • 1 = 0 %
  • 1 = 10 %

Artikelcode: DCP1610W

DCP-1610W Compacte all-in-one draadloze zwart-witlaserprinte


 

Brother  All in one printer mono A4 MFC-L2720DW
4 in 1 - Netwerk laserprinter 30 ppm - flatbed copier - kleurenscanner - fax -Wireless

Kenmerken
  • Afdruksnelheid tot 30 ppm
  • Netwerk klaar (bekabeld en draadloos)
  • LCD kleuren touchscreen 6.8 cm
  • Scannen en kopiëren via de glasplaat of de ADF
  • Papierlade voor 250 vel, handmatige invoer voor 1 vel
  • Gratis app iPrint&Scan voor smartphones en tablets

Compacte all-in-one zwart-witlaserprinter met dubbelzijdige printfunctie en bekabelde en draadloze netwerkaansluiting

Compacte en voordelige all-in-one zwart-witlaserprinter waarmee u kunt printen, kopiëren, scannen en faxen. Dankzij de dubbelzijdige printfunctie en de lage verbruikskosten, is deze veelzijdige en snelle all-in-one zeer geschikt voor bedrijven of gebruik binnen een kantooromgeving. Tevens de ideale oplossing voor het thuis printen, scannen en kopiëren van professionele documenten.

Met de MFC-L2720DW kunt u printen, kopiëren, scannen en faxen met één compacte en veelzijdige machine. U creëert snel en eenvoudig professionele documenten met een print- en kopieersnelheid van 30 pagina’s per minuut. Dankzij de hoge printresolutie kunt u rekenen op haarscherpe afdrukken en worden zelfs de kleinste details nauwkeurig weergegeven. Daarnaast kunt u printen van, en scannen naar smartphone of tablet via de gratis Brother iPrint&Scan app en direct afdrukken via AirPrint U kunt met dit model ook verbinding maken met diverse populaire web- en clouddiensten zoals Dropbox, Facebook, Google Drive™ en printen vanaf een andere locatie met Google cloud print™.

Sluit de MFC-L2720DW eenvoudig aan op uw bestaande bekabelde of draadloze netwerk en deel de all-in-one met meerdere gebruikers. De standaard papierlade heeft een capaciteit van 250 vel. Via de handmatige papierinvoer kunt u eenvoudig printen op enveloppen of speciale papiersoorten. Via de automatische documentinvoer of de flatbedscanner maakt u uitstekende zwart-witkopieën of scant u kleurendocumenten op hoge resolutie rechtstreeks naar uw PC.